ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Υπηρεσίες... επί τόπου

Το Εξπρές φέτος είναι κοντά σας με νέες υπηρεσίες, προκειμένου να σας υποστηρίξει ακόμα περισσότερο, στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας:

 

Βιοκαθαρισμος στρωματων

Περιγραφή:

Χάρη στην εξειδικευμένη μέθοδο καθαρισμού στρωμάτων, με αντιαλλεργική προστασία, οι επαγγελματίες του ταπητοκαθαριστηρίου Εξπρές, σας εξασφαλίζουν την υγιεινή που αξίζει το στρώμα σας!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα τον υγιεινό καθαρισμό των στρωμάτων σας στο χώρο σας γρήγορα και αποτελεσματικά παρέχοντάς σας εγγυημένα:

 

1 Εσωτερικό βαθύ καθαρισμό

Τίναγμα με ισχυρή αναρρόφηση από το εσωτερικό του στρώματος, με ειδικό μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας που αφαιρεί τα ακάρεα και τις αλλεργιογόνες ουσίες, χωρίς ακτινοβολίες και ατμούς.

 

2 Οικολογικό καθαρισμό στρωματόπανου

Στεγνός καθαρισμός και αφαίρεση λεκέδων πάνω στην επιφάνεια του στρωματόπανου χωρίς τη χρήση σαπουνιών, απορρυπαντικών τασιενεργών κ.ά.

 

Μικρές αλήθειες για το στρώμα σας.

  • Φανταστείτε πως το 1/3 της ζωής μας, το περνάμε στο κρεβάτι! Αν δε το συντηρήσουμε σωστά, αποτελεί ένα τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη ακάρεων, μυκητών, βακτηρίων κλπ.
  • Από τον πρώτο μήνα χρήσης του, ένα στρώμα φιλοξενεί παραπάνω από 15.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε 12 μήνες πάνω από 1.500.000!
  • Τα καλύμματα και τα σεντόνια, όσο συχνά και να αλλάζονται, δε μας προστατεύουν τόσο για να μην επιβαρύνεται σημαντικά η υγεία μας.
  • Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, επιβάλλεται να συντηρούμε το στρώμα και το μαξιλάρι μας με οικολογικό καθαρισμό και πιστοποιημένη αντιλλεργική προστασία, για έναν ύπνο ξένοιαστο και χωρίς αλλεργίες.

 

Βιοκαθαρισμος σαλονιών

Περιγραφή:

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Εξπρές, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα, τον πλήρη βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας και σας εγγυάται:

 

  • Σε ελάχιστο χρόνο, ένα απόλυτα υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα, χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών και απορρυπαντικών.
  • Χρόνιοι λεκέδες δύσκολης βρωμιάς και εστίες μικροβίων, αντιμετωπίζονται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία σε όλες τις υφασμάτινες ή δερμάτινες επιφάνειες του σαλονιού σας.
  • Εξειδίκευση στον καθαρισμό και την περιποίηση δερμάτινων επιφανειών κάθε ποιότητας.
  • Εξασφάλιση απόλυτης ασφάλειας, στην άμεση επαφή των βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί.

 

Καλέστε μας σήμερα στα τηλέφωνα 2610422351, 2610434385 θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας χαρίσουμε υγιές και πεντακάθαρο σαλόνι.

 

Καθαρισμός χαλιών-μοκετών

 

Εξειδικευμένη φροντίδα και συντήρηση σε χαλιά-μοκέτες, με απορρύπανση και αναζωογόνηση, για αν αφαιρεθούν, άμμος, τρίχες, περιττό χνούδι, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, αλλά και μείωση “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, χωρίς την χρήση χημικών.