ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Επαγγελματίες

Οι επαγγελματικοί χώροι αποτελούν μια ιδιαίτερη περίπτωση όσον αφορά των καθαρισμό χαλιών και μοκετών. Συχνά, η μεταφορά των επιφανειών είναι απαγορευτική σε επιχειρήσεις και γραφεία, και έτσι η περιποίηση των χαλιών και των μοκετών πρέπει να γίνεται στο χώρο τους. Στα Ταπητοκαθαριστήρια Εξπρές για να καλύψουμε αυτή την ιδιαίτερη ανάγκη σας και να περιποιηθούμε ευαίσθητα χαλιά, μοκέτες αλλά και σαλόνια, δημιουργήσαμε την Υπηρεσία Επιτόπου Καθαρισμού σε Επαγγελματικούς Χώρους. Πρόκειται για μια υπηρεσία που περιλαμβάνει την απολύμανση και το πλύσιμο μοκετών, χαλιών (χειροποίητων και μηχανής) και σαλονιών με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στο χώρο που βρίσκονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που παρέχουμε για τους επαγγελματικούς χώρους. Είμαστε κάθε στιγμή στη διάθεσή σας.

 

Γραφεία – Επιχειρήσεις – Δημόσιες Υπηρεσίες

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε  το πρόγραμμα καθαρισμού που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας. Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο και τη συχνότητα καθαρισμού του χαλιού ή της μοκέτας των γραφείων της επιχείρησής σας.

 

Παιδικοί σταθμοί

Με φροντίδα και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών των παιδικών σταθμών. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι 100% οικολογικά και υποαλλεργικά για ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον για τα παιδιά. Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό έρχεται στο χώρο έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία και προτείνει τον καταλληλότερο τρόπο καθαρισμού, με γνώμονα πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων.

 

Ξενοδοχεία

Κατόπιν συμφωνίας μπορούν να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένοι τακτικοί καθαρισμοί. Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ πολλών προσφερόμενων υπηρεσιών πέρα του καθαρισμού των ταπήτων, όπως είναι ο καθαρισμός παπλωμάτων, στρωμάτων, κουβερτών και άλλων λευκών ειδών γρήγορα αλλά προπάντων υπεύθυνα.